MixMobileDj - muzica nunta, DJ, MC,  evenimente Home

Evenimente

Nunti

“Muzica este aritmetica sunetelor” C. Debussy

Mire și mireasă scoși din cutie, decor de mare clasă și un meniu de 5 stele, dar cum rămâne cu muzica? Dacă rochia, florile sau mâncarea se pot vedea sau gusta, cu muzica e ceva mai complicat. Muzică Retro sau populară, muzică dance românească sau străină, muzică de petrecere sau R&B? Acest gând îi frământă pe toți viitorii miri. Aici intervine echipa noastră de profesioniști !

Primul pas este să îți analizezi lista de invitați și să vezi ce se pliază mai bine pentru evenimentul tău: DJ, formație de muzică populară, cover band, dj cu un interpret de muzică populară, există mai multe variante.

Pasul doi: programezi o întâlnire cu reprezentantul firmei / formației asupra căruia ai convenit pentru a discuta toate detaliile referitoare la playlist-ul din ziua specială. Nu uita ! Acesta trebuie să satisfacă atât preferințele tale muzicale cât și ale invitaților tăi.

Următorul pas este cel mai simplu. Colaborezi cu Mix Mobile Dj și ești sigur că evenimentul va fi o reușită.

P.S. pașii următori sunt pentru clienții Mix Mobile DJ

Evenimente Corporate

Mix Mobile Dj oferă Dj de calitate care pot transforma orice eveniment corporate într-un succes, vine în sprijinul dumneavoastră și se mulează în funcție de tematica petrecerii. Noi suntem deschiși la cerințele dumneavoastră și totodată vă oferim întreaga noastră experiență pentru ca evenimentul să fie o reușită.

Avem o experiență bogată în evenimente corporate , cum ar fi:-Petreceri de Crăciun-Lansări de produse-Conferințe-Baluri de caritate-Inaugurări

Alte evenimente

Vasta experiență pe care membrii echipei noastre au acumulat-o de-a lungul timpului, de la munca în radio, televiziune sau mixând în cluburi, ne recomandă ca fiind cea mai bună alegere pentru evenimentul dumneavoastră, oricare ar fi acela: nuntă, zi de naștere, eveniment corporate.

Dacă în clubul tău, pub-ul tău doreşti o seară unde distracţia să fie la maxim, apelează la noi!

?