MixMobileDj - muzica nunta, DJ, MC,  evenimente Home

Feedback

Lasa un feedback


Tudor & Amalia

Feedback-ul acesta vine mult prea târziu, pentru cât merită oamenii aceștia (toată echipa MixMobile Dj). Am să vorbesc doar despre cei cu care am interacționat direct, iar oricine citește acest feedback ar face bine să îl extrapoleze asupra întregii echipe.
Întâi, puțin context. Eu și soția mea am fost din categoria acelor nefericiți prinși de pandemia Covid-19 cu nunta planificată. Prima noastră dată ar fi fost 31 mai 2020. A doua dată a fost 6 septembrie 2020. A treia dată a fost 23 mai 2021. A patra dată a fost 7 noiembrie 2021 și am schimbat-o cu data în care am ajuns să ne ținem, până la urmă, nunta, 9 octombrie 2021. Am fi avut și o a șasea dată, 22 mai 2022. De ce scriu toate detaliile astea? Ca toți cei ce îmi citesc comentariul să înțeleagă ce fel de om este Romulus, managerul acestei echipei minunate. Pandemia ne-a lovit grav pe toți, cei ce au trăit-o își amintesc, dar, în ciuda acestui fapt, Romulus a fost mereu deschis, mereu dispus să găsească soluții. Ne-am întâlnit doar o dată înainte de pandemie, să stabilim detaliile colaborării. După aceea, de fiecare dată când ne mutam data nunții, Romulus găsea oameni și găsea soluții. Niciodată n-a spus (cum au spus alți furnizori): „Gata, am semnat contract pe data aceea, v-ați amânat nunta, pace bună.”. Nu, Romulus a fost un profesionist desăvârșit și a fost unul dintre puținii furnizori pe care ne-am putut baza, de la început, până la sfârșit. A trebui să schimbăm fotograful, am avut incertitudini cu videografii, până și restaurantul ne-a dat emoții, dar cu sonorizarea am fost mereu pe pace, pentru că i-am avut pe Romulus și pe echipa lui. Un om de cuvânt, pentru care ce am discutat a rămas la fel, de la început până la sfârșit, chiar dacă a trecut mai mult de un an de când am bătut palma și până la evenimentul în sine.
Să vorbesc puțin și despre DJ-ul nostru, Barni Roșu (Rosso Bruno). Îl mai periez puțin pe Romulus, totuși, spunând că, din prima, de când i-am spus că ne place muzica mai retro, a știut că Barni ni s-ar potrivi cel mai bine. Deci da, își știe oamenii. Pe Barni l-am cunoscut cu vreo săptămână înainte de nuntă. Nici n-a fost nevoie de mai mult. Ne-am văzut, ne-am plăcut, am ales împreună piesa pe care am intrat în sală și piesa de la tort. Discuția despre ce fel de muzică vrem a fost destul de vagă (noi eram și surmenați și stresați și nu aveam chef să ne gândim și la asta). Barni ne-a dat ocazia să îi trimitem piese pe care le vrem neapărat la nuntă și ar fi fost cumva responsabilitatea mea să fac asta, dar am decis (și foarte bună decizie a fost) să merg în totalitate pe mâna lui. Nu i-am trimis nicio altă piesă, în afară de piesa pentru dansul mirilor (pe care a gestionat-o fix cum ne-am dorit). Omul ăsta a făcut o atmosferă ireproșabilă, exact așa cum ne-am imaginat-o. Piesă după piesă după piesă excelentă, dozaj echilibrat, talent pur. Toate acestea, doar orientându-se după reacțiile noastre la piesele de deschidere pe care ni le-a arătat și după cele câteva indicații (foarte vagi) pe care i le-am dat la prima (și singura) întâlnire. Foarte sincer, singurul nostru regret a fost că, în calitate de miri, am avut și alte responsabilități decât dansul. Dacă sunteți oameni mai clasici, mai amatori de rock și jazz (și latino, hehe), Rosso Bruno e omul vostru (și nu doar al vostru, desigur, dar a fost perfect pentru noi). Sper să nu se înțeleagă de aici că pune doar muzică „de babalâci”, știe foarte bine să citească sala și să aleagă exact piesele ideale pentru fiecare moment. DJ, dom’le. Cu „D” mare și „J” mare.
Ultimul, dar nu și cel din urmă, MC-ul nostru, Ionuț Florea. Și cu Ionuț ne-am văzut prima dată în 2020, înainte de pandemie. Am stabilit noi multe, dar virusul ni le-a cam faultat. Noroc că și în 2021, când am reușit, într-un final, să facem nunta, Ionuț a fost disponibil. Ne-am mai întâlnit o dată și a fost ca și cum n-ar fi trecut un an și jumătate. Întâlnirea a fost exact în săptămâna cu nunta și poate pentru alții ar fi fost greu să le organizeze pe toate așa, pe ultimul moment. Nu și pentru Ionuț. Deși logistica n-a fost chiar ușoară (plecare de la cabana miresei, biserică, restaurant, etc.), ne-am putut baza pe Ionuț cu toate detaliile de organizare, iar când a venit vremea să urce pe scenă, am asistat la o transfigurare. Până atunci fusesem cu hi-hi-hi și ha-ha-ha, glume de tipul „MC-ul a fost ales, pentru că e pletos ca mirele”, dar din punctul în care și-a intrat în rolul său adevărat, MC Ionuț Florea a fost absolut fenomenal. A intervenit exact când era nevoie de el, a știut să fie profesionist, discret, responsabil și mega-showman în același timp. Sinergia cu DJ Rosso Bruno a fost desăvârșită. Mergând pe la alte nunți, eram destul de sceptici la rolul unui MC, dar avându-l pe Ionuț Florea am înțeles cât de important este acest rol la o nuntă. El știe exact ce trebuie în fiecare moment, de dimineața și până seara, când pleacă ultimul invitat. Un artist, un profesionist și un om deosebit de fain.
În concluzie (că m-am întins ca Florin Piersic la talk-show-uri) dacă vreți să vă iasă nunta excelent, apelați la echipa MixMobile DJs. Probabil că mai sunt și alți DJi buni în Târgu-Mureș, dar MixMobile DJs sunt profesionisti 100%. Puteți să apelați la ei, chiar dacă nu aveți nunta în Târgu-Mureș. Fac o treabă desăvârșită. Dacă tu, cititorule, ești viitor mire, ai primit sarcina de la viitoarea consoartă să te ocupi de partea de muzică și nu vrei să te stresezi (cine vrea, totuși?), ia legătura cu MixMobile DJs. Băieții vor face din nunta ta o petrecere legendară. Vorbesc din experiență.
(Tudor)

Vlad și Carla

Ați făcut din nunta noastră cea mai mare și mai frumoasă petrecere la care am participat vreodată!🤩
Mulțumim MC Ionuț Florea și DJ Barna Roșu pentru tot ce ați făcut pentru noi !🤗
Veți rămâne în memoria noastră și în inimile noastre!!❤
Vlad și Carla (03.10.2021)

Gabriela și Vasy

MixMobile DJ au fost cea mai bună alegere! Mulțumim Ovidiu Vaidean pentru atmosfera plină de energie, portofoliu muzical variat și mixurile extraordinare. Mulțumim MC Titus Ilovan pentru toată grijă, creativitatea și bună coordonare a evenimentului. V-am simțit aproape de sufletul nostru❤️. Sunteți o echipă minunată și am avut un eveniment reușit datorită vouă!

Mult succes mai departe! #thebestteam #happiness #energy

Cristi și Petruța

Nu am găsit iconiță cu 10 stele, 5 stele sunt prea puține pentru a descrie experiența noastră cu echipa MixMobile DJ!
Am avut parte de o zi magică, datorită celui mai tare MC, Titus Ilovan, care ne-a organizat evenimentul perfect!
Când am ajuns la partea de distracție ajutorul lui Titus a fost plusat de “The one and only” Rosso Bruno, care ne-a oferit cea mai bună muzică și atmosfera pentru a dansa până la miezul nopții!
Totul a fost perfect, magic! Ne-am simțit extraordinar și vă mulțumim pentru asta!
Sunteți o echipa minunată! Așteptăm și alte evenimente alături de voi!
Cu drag și mută recunoștiință,
Cristi și Petruța – 04.09.2021!

Diana

Mulțumim din suflet echipei MixMobile care a făcut ca nunta noastră să fie o petrecere pe cinste! Implicarea și profesionalismul lor a fost la înălțimea așteptărilor! Recomand cu încredere să apelați la ei atunci când vreți că petrecerea voastră să fie de neuitat!

Boier Andreea

O echipă super din toate punctele de vedere, o echipă de profesioniști, o echipa care a fost alături de noi într-o zi importantă din viață noastră. 😍
Mulțumim Titus și Thomas pentru susținerea și implicarea voastră, sunteți niște oameni super și faceți o treaba minunată! 👏🏻

Alin și Silvia

Cu ajutorul vostru am reușit să avem cea mai frumoasă zi a vieții noastre, așa cum am visat! ❤️
MC Titus Ilovan și Dj Cătălin Barabas ați fost minunați!Mulțumim pentru profesionalism, bună organizare, pentru toate recomandările și pentru DISTRACȚIA de care am avut parte!

Ana Maria Chirilă

Mulțumim pentru atmosfera electrizantă creată la nunta noastră din 13.10.2019. Am avut parte de profesionalism, atenție la detalii, seriozitate, creativitate, un pic de nebunie și nu în ultimul rând, de multe sfaturi și recomandări care ne-au ajutat enorm. Noi ne-am simțit extraordinar, a fost o petrecere minunată și apreciată de invitați atât în timpul nunții cât și ulterior când ne-au sunat și ne-au felicitat pentru întreaga atmosferă.

Recomandăm cu drag, din tot sufletul, echipa: DJ Thomas Pcz, Rosso Bruno, MC Ionuț Florea și Violonist Adrian Cioată.

Ovidiu și Gabriela

Mulțumesc este un cuvânt prea simplu și insuficient pentru a descrie gratitudinea și bucuria care o simțim pentru că v-am ales !!!! Sunteți o echipa excepțională și chiar reușiți să mișcați oamenii, chiar și cei mai nepricepuți la dans (eu) :))))) !!!
Mă înclin !  MC Ionuț Florea, DJ Ovidiu Vaidean și Cioată Adrian
O să ne rămâneți la suflet, Ovidiu și Gabriela (27.06.2021)

Robert Dumitrescu

Evenimentul nostru a ieșit perfect, mai presus de așteptări, datorită lui Titus și Ovidiu!! Suntem așa de multimiti de echipa MixMobileDJ !! 💟PARTYYYYY🎩🧖🏼‍♀️👔💍🎉🎊🍷🍾🥂❤️💙

Mititelu Dan

Mulțumim echipei MixMobile DJ!
Datorită vouă, MC Titus Ilovan și Dj Romulus Axinte, am avut o nuntă de poveste, mult peste așteptările noastre!
Ne bucurăm că v-am cunoscut!!! Sunteți cei mai buni!!! Vă mulțumim!!!

Oltean Ioan Cristian

Professional service! Thank you very much for your service, amazing! 11 out of 10!

Ale și Tavi

Mulțumim pentru atmosfera minunată creată la nunta noastră, pentru susținerea, profesionalismul, căldura și implicarea de care ați dat dovadă în a realiza o amintire atât de importantă pentru noi. Thomas, Titus, Adi sunteți ca o familie, un întreg, vă completați perfect. Cu drag și recunoștință, Ale și Tavi.🤘🏻❤️

Lăcrămioara Gergely-Cerghizan

Mulțumim MC Titus Ilovan și Rosso Bruno pentru seriozitatea și profesionalismul de care ați dat dovadă în ziua nunții noastre, pentru buna organizare și toate recomandările voastre! Ați avut o contribuție semnificativă băieți !!! 🤩🥳👰🤵🎉

Roxana Grozescu

O echipă minunată care ne-a ajutat să avem o nuntă perfectă și au impresionat Moldova! MC Titus Ilovan, Rosso Bruno, Adi Cioată, mulțumim!

Alexandra Iernuțan

Mulțumim echipei MixMobile Dj!
Datorită lui MC Titus Ilovan am reușit  ne bucurăm cu adevărat de cea mai frumoasă zi din viața noastră! A coordonat toate momentele cu maxim profesionalism și discreție, mereu atent la dorințele noastre.
Dj Rosso Bruno a creat cea mai tare atmosfera și ringul de dans nu a fost niciodată gol!
MC Titus Ilovan și Dj Rosso Bruno  mulțumim încă odată pentru  ziua nunții noastre a fost mai mult decât ne-am fi putut închipui! 👏🏻❤️🍾

Andrei Maier

O echipă profesionistă, care ne-a făcut cea mai frumoasă zi a vieții noastre incredibilă, mii de mulțumiri lui Ionuț și lui Ovidiu, pentru ceea ce sunt, pentru ceea ce au făcut pentru noi și pentru efortul și interesul maxim dat de ei pentru ca noi, miri, să avem cea mai frumoasă zi din viață noastră, VĂ MULȚUMIM! 😊🤗

Sorin și Teofana

Guys you rock!!!!!✌️
Trio’ul perfect: Thomas the best dj!!! Și dacă voiam să stau jos nu puteam 🤭
Mc Ionuț Florea best M.C…toată ziua ai fost acolo lângă noi și ne-ai surprins cu momente frumoase.
Și Adrian Cioată: speechless: Tu cu vioara sunteți o singură persoană!! O persoană de notă 10!😁Ai fost “cireașa de pe tort”🤭
Știam că sunteți buni,dar ne.ați.demonstrat și mai mult de atât!
Ne-ați făcut ziua memorabilă!!
O echipa minunată. Exact pe gustul nostru! Toată ziua cu zâmbetul pe buze,ne-ați ținut lângă voi,pe ring!
Vă mulțumim din suflet!😁😁😁

Silvia Balint

Am avut parte de o nuntă că în basme și asta și datorată băieților de la Mixmobile DJ. Titus și Ovidiu au fost niște profesioniști de la începutul până la finalul nunții, ne-au ghidat, ne-au sfătuit și ne-au ajutat cu absolut orice și mai apoi ne-au ținut pe ringul de dans până la finalul nunții😁. Totul a fost exact cum am stabilit la întâlnirile anterioare nunții, ba chiar ne-au făcut și niște surprize care au făcut nunta noastră să fie una și mai specială și toți invitații au fost foarte plăcut surprinși. Pentru o nuntă elegantă, bine organizată băieții de la MixMobile DJ sunt cea mai bună alegere și ne bucurăm că am mers pe mâna lor! Titus și Ovidiu, a fost o adevărată plăcere să colaborăm și vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru ca visul nostru să devină realitate și să avem parte de o nuntă perfectă! You guys rock! 🎶🤘

 

Iuliana Cocimirca

Cea mai frumoasă experiență!! Totul a decurs exact cum ne-am dorit…de la început până la sfârșit.Titus și Ovi,mulțumim pentru că ne-ați fost alături și ați reușit să faceți totul exact cum ne-am dorit 🤗

Claudia Dumitrescu

Am avut nunta de vis datorită unor oameni minunați. Lui Titus, nu am cuvinte să ii mulțumesc pentru atmosfera pe care a facut-o din primul minut pana la ultimul, pentru ca a fost alături de noi cand am avut emoții, a știut cum sa ne liniștească si sa ne binedispună. A fost impecabil! Ovidiu, de asemenea a ținut oamenii pe ringul de dans toată nunta. Distracția a fost cuvântul zilei si pentru asta, multumesc din suflet!
Jos pălăria pentru echipa MixMobileDJ!
Vă voi recomanda tuturor!
❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Bogdan Rațiu

Titus și Ovidiu au făcut senzație la nunta noastră! Super distracție, super oameni! Pe românește a fost chef de chef! Mulțumim mult Titus și Ovidiu! Recomand cu încredere!!!

Bogdan Hiriscau

Echipă de nota 10 pentru un eveniment de nota 10! Mulțumim DJ Thomas Axinte și MC Cosmin Milesan pentru ați făcut posibilă cea mai frumoasă zi din viață noastră!

Bianca Papuc

O echipa extraordinară !
Mulțumim MixMobileDj pentru că am avut parte de cea mai minunată zi din viață noastră! MC Titius Ilovan și DJ Thomas Axinte, Adrian Cioată, ați fost cei mai tari ! Datorită vouă, ziua nunții noastre a fost exact cum ne-am imaginat. Ați dat dovadă de profesionalism la superlativ. Organizare, implicare, seriozitate, acestea sunt unele dintre primele cuvinte care îmi apar în minte atunci când mă gândesc la voi, dar să nu uităm și de DISTRACȚIE! Distracție maximă alături de voi, sunteți minunați !

Eszter Timea

Cei mai tari! Profesioniști, seriozitate maximă. Aș recomanda pentru orice fel de party. Sunt super mulțumită! Recomand cu drag. Cea mai bună muzică💪🏻👍

Adriela Sabău

Oameni super profi care au reușit să facă o atmosfera incendiară. A ieșit o nuntă mult peste așteptările noastre! Mulțumim din suflet echipei MixMobile Dj!!

Paven Adrian

Oameni frumoși cu caracter deosebit, foarte profesioniști, chiar știu și se pricep în organizarea evenimentelor cu un public foarte variat, recomamd cu tot dragul!!!!

Ana Spânu Niculescu

Mulțumim întregii echipe MixMobile Dj, lui Adi Cioată în mod special, pentru că au făcut ca nunta noastră, să fie așa cum am visat-o, iar această zi, să o putem cataloga, drept cea mai minunată zi din viață noastră! Aștept cu nerăbdare următorul eveniment împreună! Recomand cu încredere!

Ameer Safwat Skaik

Amazing team , they did my wedding perfect 👌

Andreea Asztalos

 Adevărați profesioniști! Am făcut cea mai bună alegere pentru nunta noastră 🙂👏

Recomand cu căldură și cu încredere echipa @MixMobile DJ, pentru momente de neuitat!🎉

Marius și Alexandra Pop

Super party alături de Rosso Bruno și MC Ionuț. Nici nu îmi puteam imagina petercerea fără ei. Au fost răspunzători pentru bună dispoziție și organizare al celui mai fericit eveniment din viață noastră. Super muzică pe gustul tuturor și de o calitate impresionantă atât muzical cât și schelă de lumini profi!

Mulțumim MixMobile DJ, Mulțumim Rosso Bruno, Mulțumim MC Ionuț Florea.

Veronica Tătar

Nu aș fi crezut că doi oameni Mc Ionuț Florea și Rosso Bruno îți pot face ziua specială, dar mai ales să te facă pe ține să te simți important și minunat într o zi așa plină de emoții!
Vă mulțumim băieți, pentru toată energia emanată de voi și sprijinul oferit!

Paula și Ionuț

Noi am ales oamenii cu care am colaborat în funcție de stilul și sufletul nostru și datorită acestui fapt, petrecerea a fost una minunată!:)

Rosso Bruno și Mc Ionutz ne-au creat o atmosfera așa cum ne-am dorit și nu putem decât să vă mulțumim pe această cale!

Keep up the good work, guys! 🙂

Love to you!

 

 

Săbădeanu Tania

L-am avut alături de noi pe Romulus Axinte, care ne-a confirmat fără niciun dubiu așteptările. Mulțumim pentru atmosfera încărcată de muzică bună!!

Marian și Alina Botoncea

Am avut parte de cea mai bună echipa: Titus Ilovan și Romulus Axinte. Vă mulțumim din suflet pentru implicare și pentru că ați contribuit la realizarea celei mai frumoase zile din viață noastră.

Muzică de calitate și implicarea celor doi au ținut ringul de dans în permanentă plin.

Vocea lui Titus și implicarea acestuia au creat emoții puternice în rândul invitaților și în inima noastră.

O echipă de milioane cu care vom rămâne mereu prieteni!

PS: Mulțumim Titus că ne-ai căsătorit :))

Adina Socaci

Suntem foarte mulțumiți de modul în care s-a desfășurat evenimentul.

Muzică foarte bună (Thomas), pe placul invitaților și Titus a organizat profi tot evenimentul.

Mulțumim!

Robert și Oana

Mulțumim mult pentru o nuntă perfectă, Titus, Rosso și Adi! Atunci când amales echipa MixMobileDJ știam că sunteți foarte buni, dar la nuntă ne-ați depășit așteptările și acum putem afirma că sunteți cu adevărat cei mai buni. Totul a fost mai bine decât ne-am imaginat, voi reușind să creați o atmosfera incredibilă, plină de momente surpriză de neuitat. Ați dat dovadă de mult profesionalism și dăruire în ceea ce faceți. Recomandăm cu încredere și cu mult drag pentru toți care vor o nuntă de neuitat!

A fost cu siguranță o decizie pe care ne bucurăm din suflet că am luat-o!

Mulțumim din nou pentru tot și vă dorim tot ce e mai bun și mult succes!

 

Paula și Septimiu

Dacă ești în căutarea unei echipe profesioniste MixMobile este ceea ce cauți.

Romi, Titus și Adrian au definit un standard de calitate foarte ridicat. Încrederea care o emană a însemnat mult pentru noi, și doar oamenii pregătiți profesional o pot avea.

Titus este MC-ul care îți este alături atunci când ai nevoie, anticipează fiecare moment fără a lasă nimic la voia întâmplării. Având suportul educațional dedicat în acest domeniu, Titus are o dicție impecabilă,un vocabular îngrijit și corect gramatical. Este genul de persoană care apreciază “tema bine făcută”, așadar în urmă întâlnirilor premergătoare nunții, elaborează un program scris care descrie nunta “la minut”, astfel că toată logistica nunții este complet stabilită și cunoscută, iar singura “problemă” a ta ca mire/ mireasă rămâne să te bucuri de ziua minunată a nunții, alături de iubirea aleasă. Titus nu va facebine cunoscutele glumițe de prost gust de care suntem cu toții plictisiți la nunți, nu va iniția jocurile patetice și testele de “iubire” la care eram obligați să participăm la astfel de evenimente, ci conferă evenimentului un aer elegant și stilat, punând în lumina, mirii într-un mod onorabil. Este organizat și structurat, se îngrijește de aspectele fizice ale nunții, la care mirii probabil nu se gândesc (grijă certificatului de căsătorie, panglică de la biserica, cutia cu verighete, batiste, etc), fiind mereu prompt. Titus are pregătirea și experientă necesară unui astfel de eveniment. Trebuie doar să spui ce vrei și el își ajustează stilul în funcție de așteptările tale, pe care le depășește. Îl recomand cu cea mai mare încredere.

Romi este o persoană extrem de calmă care simte tot ce ține de zona muzicală.

Adrian, un violonist extrem de talentat, ne-a încântat absolut cu momentele artistice.

Le mulțumim echipei MixMobileDj pentru faptul că ne-ați fost alături în cea mai importantă zi din viață noastră împreună și pentru că ne-ați făcut să ne amintim de ea cu drag!!

 

Cosmin și Andreea

Titus și Romulus… nu avem cuvinte de mulțumire pentru voi…Titus, în momentul în care am călcat  pragul studioului vostru ne-am relaxat total…nu ne cunoașteam, însă ne-ai oferit exact liniștea de care aveam nevoie și am știut că o să iasă totul perfect, așa cum a și ieșit de fapt… îți mulțumim că te-ai ocupat de tot încă de la îmbrăcarea noastră până când au plecat invitații acasă..ați făcut împreună o nuntă completă…muzică de calitate din partea lui Romulus și un MC cum îți jur nu am văzut vreodată! Profesionalismul e la voi acasă…vă mulțumim din suflet.. nota 10 băieți! Sperăm să venim la o nuntă cu voi și în calitate de invitați!!

Adela și Felix

Mii de mulțumiri și din partea noastră pt Tommy și Cosmin!

Au făcut că nuntă noastră să fie deosebită datorită atmosferei create! Sunteți o echipă minunată toți!

Cu siguranță o să va recomandăm la toată lumea!

Florina și Cătălin

Titus Ilovan și Romulus Axinte sunt cei mai tari! Din momentul în care au confirmat că vor fi alături de noi la nuntă noastră ne-au dispărut toate emoțiile, pentru că știam de ce sunt în stare! Am mai fost prezenți la o nuntă unde au întreținut o atmosfera nemaipomenită, dar nu știam că se poate și mai bine! Am dansat întruna chiar dacă ne lăsau picioarele, nu am găsit acel moment de “stat jos”, nu îți vine să te așezi pentru a nu pierde nici un moment. Recomandăm cu încredere pentru toți cei care vor o nuntă deosebită, iesita din comun și despre care se va vorbi în continuare o vreme bună!

Mulțumim pentru tot sprijinul acordat ! Vă iubim!!!!

Marius și Zsofy

Ovidiu, ai fost un superstar. Datorită ție și echipei voastre am avut parte de o petrecere extraordinară.

Mulțumim pentru energia cu care ne-ai încărcat și pentru profesionalismul de care ai dat dovadă.

Big hugs and kisses from Marius and Zsofy.🤘

Florina și Florin

Am avut evenimentul în București iar Ionuț Florea și Ovidiu ne-au ajutat să facem o super petrecere. Ionuț se implică atât de mult încât are în vedere chiar și imaginea mirilor pe parcursul întregii serii. Ne-au pregătit surprize și toți invitații s-au simțit foarte bine. Echipa întreagă e profesionistă și își face temele cu seriozitatea înainte de eveniment.

Mulțumim mult pentru implicare.

 

Teo și Mia

Am visat că ziua nunții noastre să fie una foarte frumoasă, energică și să nu fim stresați cu situații organizatorice, care inevitabil apar într-o astfel de zi.

Echipa MixMobileDj, Titus și Romulus, au avut grijă ca visul nostru să fie împlinit. Mulțumim că ați avut grijă de zâmbetele noastre, că nu ne-ați dat timp să ne consumăm bateria de la telefon 😉. Mulțumim pentru un eveniment super reușit, lăudat de invitații noștri. Încă se vorbește de nunta frumoasă pe care am avut-o, bineînțeles la superlativ.  Ne-ați făcut să simțim că nu vrem să se termine evenimentul.

Sunteți profesioniști, carismatici, prietenoși.

Radu și Melania

După ce ne-am dezmeticit puțin în urma evenimentului, în sfârșit am găsit timp să mulțumim echipei de la MixMobileDJ, în special lui John și Tommy pentru petrecerea minunată ce au organizat-o!

Celor care nu vor o nuntă standard și vor să le ofere ceva deosebit părinților, nașilor, rudelor și prietenilor și vor să fie pomeniți după nuntă le recomand din tot sufletul să apeleze cu cea mai mare încredere la echipa Mix Mobile! Băieții ăștia au acel ceva care prinde la lume și sincer cred că au făcut cursuri la Hoghwards, pentru că dețin ceva formule magice care te fac să dansezi în continuu și să faci pagubă la băutură! Singurul lor “defect” e că își iau treaba prea în serios! John și Tommy vă mulțumim pentru tot ce ați făcut pentru noi, vă iubim și abia așteptăm următoarele party-uri! BIG UP!

P.S.: Tommy, să nu uiți de piesa aia, ști tu care! 🤪

Nicu și Simona

Îți mulțumesc Titus pentru că m-ai liniștit de fiecare dată când am fost stresată și ai avut grijă că totul să fie așa cum mi-am dorit!! Romulus îți mulțumesc pentru atmosfera creată și pentru că am dansat până am făcut febra musculară 🙂 .

Sunteți cei mai tari! Vă mulțumim !!!

Claudiu și Anda

Profesioniști din toate punctele de vedere. Am avut plăcerea să lucrez cu DJ Thomas și MC Titus… cea mai bună alegere… au făcut că ziua nunții noastre să fie absolut specială.

Mulțumesc MixmobileDJ și abia aștept un alt eveniment împreună

Alin și Dana

Cea mai tare echipă.  Datorită vouă  DJ Rosso Bruno, MC Cosmin Cioban și al profesionalismului vostru ne-ați demonstrat că sunteți cei mai minunați oameni pe i-am cunoscut, mulțumim pentru distracția și atmosfera pe care am împărtășit-o împreună, recomandăm cu drag tuturor  MixMobileDj.

Vă mulțumim!!✌✌

Irina și Marcus Buta

Untr-un singur cuvânt “PROFESIONALISM” !!!

Am ales această echipă (Mc Ionuț Florea & Rosso Bruno) pentru că de la început am avut sentimentul că ne cunoaștem de o viață iar în urma îndrumărilor acestora a ieșit un eveniment foarte frumos și plin de energie. Cu siguranță îi voi recomanda cu orice ocazie și vom colabora și pe viitor.

Mulțumesc băieți sunteți minunați atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Niște profesioniști ce mai …

Cristian şi Paula

MixMobileDj a dat dovadă de profesionalism în organizarea evenimentului. DJ Romulus Axinte e un entertainer în adevăratul sens al cuvântului, îl recomandăm călduros, a avut un merit foarte important la atmosfera de neuitat de la nunta noastră.  Îi mulţumim încă o dată cu această ocazie

Istvan şi Diana

În primul rând vreau să mulţumesc echipei MixmobileDJ pentru profesionalism, implicare şi devotament. În al doilea rând vreau să îi mulţumesc celui mai tare DJ, Rosso Bruno pentru munca extraordinară pe care a depus-o la nunta noastră, a fost un “chef” super, mult mai mult decât ne aşteptam şi nu avem decât cuvinte de laudă pentru profesionalismul lui .

În concluzie recomand tuturor celor care doresc o nuntă de neuitat să apeleze cu cea mai mare încredere la această echipă minunată. Rosso Bruno  the best !!!!

Lorena şi Bogdan

Multe mulţumiri lui Titus Ilovan şi Rosso Bruno pentru cele mai minunate şi unice momente din viaţă noastră! Toţi invitaţii s-au simţit excelent!

Cu siguranţă o să ne vedem cât de curând!

Cătălin şi Andreea Soare

Pur şi simplu a fost magnific totul  parcă o fost un vis care s-a terminat foarte repede … Mulţumim din suflet lui MC Titus şi DJ Ovidiu şi echipei MixMobileDJ, au fost fenomenali din toate punctele de vedere şi se vede că sunt o echipă de profesionişti şi de oameni cu caracter … deci oameni ăştia sunt senzaţia momentului !!!! Se pliază după fiecare cerinţă pe care o ai :))) Te electrizează de la început până la sfârşitul evenimentului :)))  cine optează pentru echipa asta, să îşi pregătească mai mult perechi de încălţăminte deoarece oamenii ăştia te rup din toate încheieturile :)))

Mulţumim! frumos pentru toate clipele frumoase pe care le-aţi oferit în cea mai specială zi din viaţă noastră :*

Respect pentru voi şi pentru momentele frumoase pe care le dăruiţi … MixMobile Nr 1 !!!!!!!

 

Mihai-Cosmin şi Adriana

Doresc să mulţumim din suflet echipei MixMobileDJ pentru seriozitatea şi profesionalismul de care au dat dovadă încă de la planificarea evenimentului şi până la finalul nunţii. Toată lumea a lăudat DJ-ul pentru atmosfera pe care a menţinut-o prin muzică bună, diversificată şi priceperea sa de a mixa.

Recomand cu cel mai mare drag MixMobileDJ pentru toţi care îşi doresc un eveniment reuşit.

Vă mulţumim din suflet şi sperăm să mai colaborăm.

Adrian şi Adel

Excepţional!! Repertoriu foarte bine pus la punct şi invitaţii s-au simţit extraordinar. Apelaţi la ei cu încredere!!

Alexandra şi Dimitrij

Nu e uşor să alegi persoanele potrivite pentru cea mai importantă zi din viaţă ta, dar se pare că noi am reuşit. A fost o nuntă puţin mai deosebită, cu oameni de toate vârstele şi din mai multe părţi ale lumii, care puşi la un loc îţi dau emoţii că nu vei reuşi să ai o nuntă pe placul tuturor. Nu a fost cazul. Romulus a fost absolut fantastic, a reuşit să ţină pe ringul de dans toate persoanele de toate vârstele şi toate Naţionalităţile. Sunetul a fost incredibil, clar, foarte bine ajustat. Combinaţiile de stiluri muzicale a pus punctul pe i. Suntem extrem de mulţumiţi şi îl recomandăm pe Romulus cu toată inima, am avut o petrecere nemaipomenită.

Nicoleta şi Alin

 

MixMobileDj, seriozitate, profesionalism şi distracţie la MAXIM. Titus şi Rosso Bruno, mii de mulţumiri pentru frumoasele momente şi pentru contribuţia majoră pe care aţi avut-o pentru ca ziua nunţii noastre să fie cea mai frumoasă! You are the best!

PS: şi noi avem aceeaşi reclamaţie: totul a trecut mult prea repede.

Andrei şi Mirela

Mulţumim pentru tot ! Aţi făcut o echipă minunată Titus şi Thomas. A fost o petrecere minunată .

Recomandăm tuturor!

Ancuţa şi Nicu Otvos

Pentru o zi excepţională ai nevoie de o echipă excepţională! Aceasta a însemnat pentru noi echipa Mix Mobile, Ovidiu Văidean şi Titus Ilovan, oameni faini care au reuşit să creeze momente unice.

Am avut parte de o zi de neuitat datorită vouă şi implicării voastre şi pentru asta vom rămâne mereu profund recunoscători.

Organizator de excepţie, de notă 10+++, Titus, a reuşit să ne aducă în atenţie fiecare detaliu şi să ne facă să ne simţim relaxaţi şi încrezători că vom lua parte la cea mai frumoasă zi din viaţă noastră şi aşa a şi fost.

Ovi, omul party-ului nostru, a făcut un show de  notă 10+++ şi a reuşit să facă din noi şi din invitaţii noştri un ring plin şi petrecăreţ, să sărim până noaptea şi să simţim acelaşi vibe şi peste 3 zile.

Toate cele scrise sunt doar nişte cuvinte, însă bucuria, distracţia şi visul nunţii noastre împlinit sunt mult mai mult decât orice s-ar putea descrie în cuvinte. Am reuşit să trecem peste relaţia de colaboratori în realizarea evenimentului şi să vă numim cu toată dragostea prieteni dragi!

Sunteţi cea mai tare echipa! Vă mulţumim şi vă îmbrăţişăm cu drag 😍

 

PS: Să nu-l uităm pe Romi, care întotdeauna ştie să te scoată din încurcătură, oricât de grea sau mare ar fi 🙂

Mihaela şi Radu

Titus Ilovan şi Rosso Bruno au făcut o echipa de milioane. Ne bucurăm că am lăsat responsabilitatea distracţiei pe mâna lor pentru că au fost cu muuult peste aşteptări.

Atât Titus, cât şi Barni  ne-au citit gândurile, ne-au înţeles dorinţele şi cu numai câteva informaţii..au reuşit să facă din nuntă noastră – evenimentul perfect.

În 3 cuvinte: distracţie, eleganţă, profesionalism!

Vă mulţumim şi din toate punctele de vedere – sunteţi cei mai tari!

Alexandra si Vlad

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viaţă unui om, iar dacă ai echipa potrivită, vei rămâne cu amintiri deosebite, iar noi am fost norocoşi să avem parte de o echipa minunată! Mulţumim MixMobile că aţi fost alături de noi!

Mulţumim MC Ionuţ pentru că ai dat dovadă atât de profesionalism şi seriozitate, dar şi de spirit de distracţie! Întradevăr un ‘master of ceremony’ 🙂

Mulţumim Rosso Bruno pentru calitatea muzicii oferite! A fost muzică pentru toate gusturile şi invitaţii noştrii s-au simţit excelent!

Aţi făcut o echipă minunată şi sperăm să mai colaborăm în momentele fericite care ne aşteaptă! ❤

Radu şi Ioana Szoverfi

O echipă de nota 10 pe care o recomandăm cu încredere

Oana şi Petre

Am avut o nuntă super datorită vouă, Romi e un DJ foarte bun,  colaborarea cu Cristi Crăciun a fost de nota 10!! Bravo vouă!!

Vă mulţumim!!

 

 

Paula şi Ionuţ

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi, că ne-aţi înveselit şi aţi făcut ca nunta noastră să devină cea mai frumoasă petrecere!!! Cătălin Barabas, ai fost la înălţime, ai energizat această nuntă la maxim! Totul a ieşit exact aşa cum ne-am dorit şi asta, datorită şi vouă!

Sunteţi o echipa minunată şi cu siguranţă alegerea ideală pentru o nuntă de neuitat!

Vă recomandăm cu mare drag!!!

Alexandru şi Eny

Dj Romulus the best of the bests. Îţi mulţumim pentru atmosfera perfectă şi pentru colaboararea perfectă. Cei mai tari…

Lucian şi Kinga

Seriozitate, încredere şi muuultă distracţie sunt doar câteva dintre calităţile acestei echipe fantastice! I-am avut alături pe Titus Ilovan şi Rosso Bruno şi s-au ridicat cu mult peste aşteptările noastre, a fost de departe cea mai bună decizie luată! În ciuda faptului că am avut o nuntă mai mică, distracţia a fost maximă, au reuşit să ridice toată sala în picioare, şi au oferit atât invitaţilor cât şi nouă o nuntă de vis şi momente unice! Recomand cu multă căldură să apelaţi la ei, cu siguranţă nu vă vor dezamăgi! 😍💃

Ioana şi Andrei

O echipă de profesionişti, serioşi, prezentabili, pozitivi şi atenţi la cele mai mici detalii.

Mulţumim Titus şi Bruno pentru că ne-aţi oferit o zi de poveste, de neuitat, a ieşit cum ne-am dorit noi, chiar mai mult. Abia aşteptăm următorul eveniment cu voi 😎

Mult succes în continuare, să împliniţi cât mai multe vise.

PS: avem o singură reclamaţie: totul a trecut prea repede…

Anca şi Bogdan

În organizarea unei nunţi, oamenii ca voi fac diferenţa. Vă mulţumim din suflet pentru tot ce aţi făcut pentru noi şi vă recomandăm cu drag şi încredere.

The best!
Recunoştinţă! Respect! Mulţumiri!

Cristina şi Levike

5 august 2017! O zi extraordinară alături de oameni extraordinari şi plini de profesionalism, Romulus Axinte şi MC Ionutz…
Toată viată nu vom uita această zi! Zi în care a avut loc cea mai super-extra-mega-nuntă, zi în care s-a “mutat” Untold-ul la Atrium ❤
Vă mulţumim din suflet pentru această zi şi ne bucurăm enorm că am avut plăcerea să vă cunoaştem şi că aţi transformat un vis în realitate!

Hope to see you soon!

Csongi şi Eszter

Am avut plăcerea să colaborăm cu echipa MixMobileDj,la evenimentul nostru a fost prezent Dj-ul Rosso Bruno, într-un cuvânt echipa şi dj-ul de nota 10+++
Recomandăm tuturor celor care doresc un mega party!!!
Mulţumim

Andreea şi Sergiu

Mix Mobile DJ… Echipa PERFECTĂ pentru o nuntă PERFECTĂ!

Totul a fost minunat datorită vouă şi a profesionalismului de care aţi dat dovadă. A fost mult mai mult decât ne puteam imagina!! Muzica a fost de calitate, aleasă cu grijă pentru toate gusturile, şi asta s-a văzut pe ringul de dans, care a fost plin încă de la deschiderea dansului iar DJ Romulus Axinte împreună cu MC Cristian Crăciun au reuşit să îl menţină la fel până seara târziu!!

Vă mulţumim din suflet că aţi fost alături de noi şi aţi făcut ca, cea mai importantă zi din viaţa noastră să fie una memorabilă şi perfectă din toate punctele de vedere !!!

Bianca şi Andrei

Am ales cea mai tare echipă!! Titus, Thomas şi Adi ne-au făcut nunta minunată! Totul a fost peste aşteptările noastre şi a invitaţilor noştri care au rămas impresionaţi de buna organizare, de atmosfera extraordinară şi de muzică !

A fost o super petrecere! Vă ador, oameni faini!!

Andrea şi Ibra

O colaborare de o lejeritate şi totodată un profesionalism de nedescris.

Mulţumim din suflet lui Thomas PCZ & MC Ionutz, dar să nu uit şi de surpriza de a-l avea şi pe MC Dragoş Stepa.

Suntem eterni recunoscători pentru faptul k ne-aţi oferit ceea ce am visat să avem parte la nunta noastră : o petrecereee internaţională şi o atmosfera de invidiat.

Aveţi o energie şi o plăcere de a lucra cum sincer la alte nunţi încă nu am văzut. Multe momente ale petrecerii sunt imortalizate în sufletul nostru şi cu siguranţă şi al invitaţiilor noştri!!!

Sper să mai avem ocazia şi să colaborăm şi pe viitor cu alte proiecte

Oana şi Alin

Mulţumim frumos pt atmosfera creată, a fost super fain, mult mai fain de cât ne-am fi aşteptat. Mulţumim DJ Bruno, foarte tareeeee ai fost frate, la fel MC CosminCioban tareeeee.

Mulţumim MixMobileDj pentru tot!

Alin şi Cristina

Salut…vreau în primul rând să le mulţumesc băieţilor Romi şi Cristi Crăciun pentru superba petrecere…Ne bucurăm de alegerea făcută şi nu regretăm nici o secundă că v-am cunoscut.Sfătuiesc pe toată lumea să încerce să va cunoască munca extraordinară , momentele frumoase pe care le-aţi făcut pentru noi în cel mai important moment din viaţa noastră.Vă îmbrăţişăm cu drag prieteni frumoşi!!!MULŢUMIM

Horaţiu şi Delia

Fără cuvinte! Aşa am rămas de la atâta dansat şi cântat pe toată durata nunţii! Dj Ovi a făcut un show incredibil, oamenii nu se puteau aşeza la mese deoarece distracţia era la cote maxime! Super încântaţi şi abia aşteptăm următorul eveniment pentru a putea apela din nou la serviciile celor de la MixMobileDj! 🎉🎉🎉

 

Raul şi Alexandra

Cei mai buni şi mişto.Ne-am simţit extraordinar cu voi, fără voi nunta noastră nu ar fi fost la fel  de frumoasă.

Vă recomandăm din tot sufletul.

Cristi şi Laura

Am ales MixMobileDj în urma recomandărilor, şi cu siguranţă am face-o din nou! Titus Ilovan şi Rosso Bruno sunteţi nişte oameni minunaţi şi vă mulţumim pentru asta. Am avut o nuntă perfectă din toate punctele de vedere, iar voi aţi contribuit enorm la acest lucru. Atât noi cât şi invitaţii ne-am simţit foarte bine.

Vă suntem recunoscători, şi vă recomandăm din suflet! Cu siguranţă ne vom întâlni şide acum înainte la multe alte evenimente 😀

Robert și Anca

Super băieți și super profesionalism. Totul este la superlativ când discutăm de acești băieți ce își fac treaba nu din obligație, ci din pasiune și dragoste pentru show și muzică.

La nunta noastră nu a fost un Dj și un MC, ci au fost cei mai buni prieteni care ne puneau muzică și ne furnizau voie bună pe tavă.

Dacă o nuntă bună se cunoaște după muzică, atunci ei sunt singura opțiune. Doar să aveți curajul să ascultați de ei și propunerile lor.

Să ne vedem cu bine la nunta de argint   🙂

 

Simona şi Daniel

Am ales MixMobileDj în urma recomandărilor primite de la mai multe persoane. De îndată ce i-am cunoscut pe Ovidiu şi Titus am avut convingerea că am făcut cea mai bună alegere… absolut fantastici! Au creat o atmosferă extraordinară de la început până la sfârşit! Invitaţi binedispuşi, ringul de dans plin, atmosfera întreţinută cu originalitate de Titus!

Vă mulţumim din suflet, succes în continuare!

Anca şi Valentin

Cu siguranță cuvintele noastre de laudă şi mulțumire, care se îndreaptă către Mc Titus Ilovan şi Dj Rosso Bruno, nu vor incăpea în aceste rânduri ☺ Totul a fost perfect: invitații nostri au fost mereu pe ringul de dans şi au fost plăcut surprinşi de momentele unice pe care Titus si Rosso Bruno au reuşit să le creeze.

Cu ajutorul băieților ne-am simțit foarte relaxați şi am reuşit să ne bucurăm pe deplin de cea mai importantă zi a vieții noastre.

După cum am mai spus, GUYS YOU ARE THE BEST TEAM!

Ana şi Cristi

Mulţumim Ionuţ şi Tomi pentru atmosfera extraordinară pe care aţi creat-o la nunta noastră, pentru muzica care a fost pe sufletul nostru şi pentru comunicarea de milioane pe care am avut-o cu voi şi cu Romulus.

Am ştiut de la început că veţi fi cheia distracţiei şi bunei dispoziţii de la nunta noastră, v-am întâlnit şi la nunta prietenilor noştri acum câţiva ani şi ne-aţi rămas în suflet.

Mulţumim încă o dată, să fiţi sănătoşi şi voioşi să-i puteţi face fericiţi pe cât mai mulţi însurăţei!

Marian şi Andreea Cretiu

Am mai vorbit între timp, însă vă transmitem şi aici mulţumiri pentru întreagă colaborare, începând de la prima interacţiune cu Romi până la desfăşurarea efectivă a nunţii noastre gestionată excelent de Titus şi Ovidiu. Nu ştim cum ar fi fost fără voi, însă cu voi a fost foarte fain 🙂

Vă dorim vouă şi celorlalţi colegi numai bine, sănătate şi energie nelimitată!

Claudiu şi Andrea

Nu avem destule cuvinte să ne exprimăm mulţumirea faţă de MC Titus Ilovan şi DJ Romulus Axinte. Datorită lor nunta noastră va rămâne întipărită în minţile invitaţiilor noştri şi în inimile noastre. Muzica a fost incredibilă iar Titus ne-a ţinut  nivelul de energie sus toată noaptea.

Le mulţumim din suflet şi îi recomandăm cu drag

George şi Mădălina

După cum ştim cu toţi piaţa e deja suprasaturată de prestatori de servicii de nuntă. Am ales această echipa datorită promtitudinii, implicării şi în acelaşi timp a flexibilităţii şi a maleabilităţii pe care aceşti oameni o au faţă de dorinţele viitorilor clienţi. Sunt foarte atenţi la ceea ce îţi doreşti şi îţi dau la momentul potrivit cel mai bun sfat. Îi recomandăm din tot sufletul şi le mulţumim că au făcut că nuntă noastră să fie una perfectă.

Mulţumim DJ Cătălin Barabas  şi MC  Ionuţ Florea

Dorim întregii echipe baftă şi mulţi ani plini de realizări!

 

Attila şi Gabriella

O echipă de milioane MC Titus Ilovan şi DJ Rosso Bruno, au dat dovadă de profesionalism, dăruire, pasiune, cu ajutorul lor am avut o nuntă de vis. Pot să afirm cu încredere că sunt CEI MAI BUNI! Sunt nişte oameni speciali, talentaţi cu multă experienţă, au fost alături de noi în fiecare moment! Muzica a fost excelentă , distracţie maximă, băieţii sunt plini de surprize, a fost pe placul tuturor!!!

Felicitări, vă dorim succes mai departe , şi multe evenimente reuşite!!!

Faptul că v-am ales , a fost o decizie pe care nu aş regreta-o niciodată!!!

 

Toth Ana-Maria şi Lehel

Cea mai mare bucurie a noastră a fost să vedem cum invitaţii noştri dansează până la epuizare datorită MC-ul nostru Titus Ilovan şi DJ-ului Roşu Barna (Rosso Bruno). Avem doar câteva rânduri în care să ne exprimăm mulţumirea şi nu sunt suficiente pentru a putea exprima tot ceea ce dorim să transmitem. Fiecare îşi imaginează cum ar dori să fie acea zi specială însă aici a fost peste aşteptări de frumos! Vă mulţumim din tot sufletul pentru tot ce aţi reuşit să ne dăruiţi clipe de neuitat care vor rămâne în amintirea noastră pentru totdeauna.Mulţumim pentru tot atât vouă cât şi întregii echipe  MixMobileDJ!

PS: Mereu mi-am dorit să fiu DJ iar una din momentele mele preferate a fost când amdansat alături de invitaţi cu căştile pe urechi 😀

Vă mulţumim încă o dată şi să ne vedem la cât mai multe evenimente organizanizate de voi!

Adrian şi Bianca Ciuchina

Mulţumim întregii echipe Mix Mobile DJ şi în special MC- ului Ionuţ Florea pentru atmosfera superbă creată la evenimentul vieţii noastre. Băiat simţit, organizat, cu rezolvarea oricărei provocări, ce mai.. de notă 10. Cea mai bună combinaţie Mc Ionuţ Florea şi Dj Thomas Axinte ( DJ foarte profi şi întâlnit la multe evenimente de către noi) sunt convins că şi restul echipei este la fel
Ne-au ajutat foarte mult cu organizarea, au anumite proceduri pe diferitele etape ale evenimentului. Fapt care îţi oferă un confort psihic personal, de care credeţi-mă aveţi nevoie în ziua nunţii.   Veţi avea foarte multe surprize plăcute pregătite în cursul evenimentului de către echipa MixMobileDJ, dar nu vrem să divulgăm deoarece nu va mai fi surpriză…..
Băieţi va felicităm pentru profesionalism, muncă, efort şi răbdarea cu care trataţi fiecare cuplu.
Vă dorim succes în continuare!

Marian şi Andreea

Nu am nimic de spus 😊 …..doar că Ovidiu Văidean şi Cosmin Mileşan ne-au făcut o nuntă superbă.  Foarte, foarte tari oamenii aceştia .

Mulţumesc încă odată MixMobileDj!

Loredana şi Emanuel

O echipă (Romulus Axinte şi Ionuţ Florea) de profesionişti, de la discuţiile premergătoare evenimentului până la evenimentul în sine! extrem de orientaţi spre dorinţele clienţilor dar cu multe sfaturi utile ne-au ajutat să avem o zi superbă. Multă multă distracţie, muzică excelentă, un ochi fin de observator atent la detalii – vă mulţumim!!! 🙂

Alexandru şi Annamaria

Nu mulţi se pot lăuda că au avut o nuntă perfectă din toate punctele de vedere, adică efectiv totul să fie perfect sau aproape perfect de la începutul şi până la sfârşitul celei mai importante zile din viaţă. Există o probabilitate foarte mare ca ceva să meargă prost. E, noi suntem printre cei care se pot lăuda cu o nuntă perfectă şi sincer să fiu pot spune că am fost mai mult decât mulţumit de serviciile prestate de băieţii de la MixMobileDJ , DJ Thomas PCZ şi MC Ionuţ Florea. Prin talentul şi experienţa lor am avut o zi minunată , planificata la milisecunda şi urmărită foarte meticulos de către Ionuţ , care s-a sfârşit printr-o petrecere de zile mari în care am dansat cât n-am dansat în 5 ani adunaţi. Băieţi sunteţi meseriaşi, o să va contactez din nou peste 25 de ani pentru nunta de argint. De fapt puteţi să rezervaţi un loc de acum pentru noi.

Vă mulţumim încă o data!

 

Marius şi Andreea Bucur

MC Titus Ilovan şi DJ Rosso Bruno : sunteţi excepţionali ! Vă mulţumim din suflet, am avut cu ajutorul vostru o nuntă perfectă 🙂 nota 10 !

Feedback din partea noastră dar şi a unor invitaţi: cea mai reuşită nuntă la care au participat vreodată.

Andreea şi Andrei Mihăescu

Pentru cea mai fericită zi a vieţii am ales să ne lăsăm, din punct de vedere muzical, pe mâinile celor de la MixMobileDj o echipa de profesionişti, pasionaţi de ceea ce fac şi aproape de clienţi. Deşi i-am făcut zile negre lui Tomi, cu toate pretenţiile noastre (asta da, asta nu, asta iar nu, asta daaa) el a fost foarte atent la ceea ce ne dorim şi a făcut un eveniment pe cinste, selecţia muzicală foarte bună, în momentele cele mai potrivite.

La următorul nostru eveniment în familie, el va fi prima noastră opţiune. Recomand cu încredere această echipa de profesionişti.

Dan și Noemi Cucui

Mulțumim Mix Mobile Dj pentru reușita evenimentului, dar mai ales lui Ovi Văidean. Ovi, fără tine nu ar fi fost la fel de reușită petrecerea. Muzica a fost pe placul tuturor invitaților, de la mic la mare, toți s-au distrat. Ne-au fost respectate preferințele muzicale, totul a decurs exact cum am plănuit cu Ovi înainte cu câteva zile.

O echipă super tare. Țineți-o tot așa :)

Mulțumim încă o dată ;)

Adrian și Ana Maria Strete

Nunta noastră, pot spune că a fost minunată datorită celor care au contribuit în acea zi ca totul să fie frumos pentru noi, mirii. Muzica a fost extraordinară, tânărul și pasionatul Dj Thomas PCZ, a oferit o atmosferă muzicală care a fost pe placul nostru și mai ales a invitațiilor. Suntem încântați că am ales ca el, prietenul nostru, Thomas Pcz să fie Dj-ul nunții noastre, aducând multă culoare pe ritmuri muzicale diferite, dansul fiind în toi iar invitații noștri au fost răsfățați, în funcție de vârsta fiecăruia, de talentul său de a mixa piesele care au menținut o atmosferă minunată! Alături de Thomas, MC-ul Iulian Praja a fost la înălțime, împreună au fost o echipă de calitate în acea zi!

O echipă de profesioniști! Îi recomand tuturor!

Mihai Balescu (MC)

Despre alegerea Mix Mobile Dj v-am povestit…despre MC am zis că o fac într-un feedback separat..deci iata-mă :)

Când am vorbit de serviciile muzicale, dl. Romulus Axinte îmi propune includerea în programul nostru a unui MC.

Nu am fost la nici o nuntă cu MC, până la a mea :) deci nu știam la ce să mă aștept, însă aveam tot felul de idei preconcepute. Că o să cânte peste melodii și că nu o să sune bine, că o să aibă tot felul de exclamații gen Pap-shuarii-wharii :)), sau mai rău Tza…tza…tza…înțelegeți în ce zonă mă duce cu gândul, sau că o să se transforme într-un negociator șef (la furatul miresei) sau că la sfârșit va striga darurile oferuite la nuntă :))

Ei bine nimic mai fals. Derulez repede, așa cum v-am obișnuit în ziua evenimentului înainte cu vre-o oră să sosească invitații, când fac cunoștință cu Titus Ilovan, MC-ul meu :) Mă intreabă rapid informații despre noi…ca să-și facă un script. Un ce? Băi…băi…băi stai puțin…tu nu ești așa…așa…și așa (ideile mele preconcepute)? Nu, mi se raspunde, Doamne ferește! Facem un script acum, ca să știm ce spunem și când spunem, urmărind programul dj-ului deja stabilit. Bine…între noi fie vorba, nici nu arăta din nici un punct de vedere ca una din preconcepțiile mele.

M-am liniștit !

Vin invitații, începe nunta…intră protagoniștii, mire / mireasă / nași. MC-ul? Intervenție (introducere) de excepție. Din momentul acela mi-am dat seama de plus valoarea pe care urma să o aducă acest om, Titus Ilovan, ca MC la nunta mea. La toate momentele importante în cadrul nunții, Titus a avut intervenții scurte, elegante, bine gândite și foarte apreciate de publicul format din invitați.

La petrecea în sine? Ce să zic? Titus se transformă într-un adevărat animator și la fel cum ne obișnuise deja are intervenții scurte, dar de efect care motivează invitații, îi îndeamnă să se distreze, că de asta au venit până la urmă.

Titus s-a integrat atât de bine în evenimentul nostru încât pot spune că a fost un invitat ca oricare altul prezent care s-a distrat cot la cot cu noi numai că în tot acest timp a fost dotat cu microfon.

Mihai Balescu (DJ)

Noi suntem tocmai din București. Iar aici piața de profil este foarte dezvoltată. Dar ce să vezi…Foarte dezvoltată însă serviciile oferite sunt de proastă calitate.

După ce ne-am auzit la telefon cu foarte mulți DJ, am ajuns și la Mix Mobile DJ. Aici șoc și groază :) Dl. Romulus Axinte îmi explică la telefon despre organizarea din punct de vedere muzical a evenimentului meu și despre pregătirea programului muzical înainte cu vre-o 2 săptămâni (pentru că nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării), îmi trimite un formular de cunoaștere a clientului (ce conținea informații despre toate categoriile de invitați pe care urma să le am, despre ce ne place, ce nu ne place, ce nu vrem în mod explicit ce vrem în mod explicit și multe altele). Apoi îmi trimite prezentarea Mix Mobile Dj, lista de echipamente disponibile, explicații referitoare la serviciile de MC și nu în ultimul rând oferta de preț.

Am rămas PRAF ! Am zis șoc și groază deoarece această abordare nu prea este des întâlnită în București…de fapt să lăsăm eleganța la o parte.. NU este întâlnită în București.

Impresionat fiind…zic să ne întâlnim. Aflu că Mix Mobile Dj este din Tg. Mureș. Uite ce face internetul ăsta, cum am ajuns eu tocmai la Tg. Mureș intr-o fracțiune de secundă. Întreb, cum procedăm? Evident răspunsul ferm nu a întârziat să apară. Avem o procedură (evident via e-mail și social media) de lucru la distanță. Încă odată impresionat.

Ce mai tura vura…Am ajuns în ziua evenimentului. DJ-ul (dj Romulus Axinte chiar) la locul lui, instalat cu toate echipamentele contractate, cu tot programul pregătit, MC-ul (Titul Ilovan) de excepție (și o să vă zic câteva cuvinte și despre MC într-un feedback separat).

Am avut o nuntă de 100 persoane, cu invitați din toate categoriile sociale și de toate vârstele. Mâncare multă și bună, băutura la fel. Vă spun sincer, de mâncat s-a mâncat bine aperitivul, s-a băut, și apoi s-a dansat până dimineața. La propriu! Ultimul invitat a plecat la ora 8 dimineața, când se dansa încă :)

Se pare că programul muzical pregătit a avut efectul scontat.

Mulțumesc Mix Mobile DJ! Adevărați profesioniști.

Cosma Petru

A fost de vis!

Încă de la prima întâlnire cu Ionuț (el ne-a fost staroste/MC) când ne-a spus să stăm liniștiți pentru că totul va fi bine, deși un pic sceptici, ne-am încrezut în el. Și bine am făcut !

Prima parte a zilei a fost cronometrată impecabil, fără să ne simțim grăbiți sau încetiniți, parcă noi dictam cursul evenimentului, nu el. Ne-a creat constant o stare de bună-dispoziție ca să ne facă să uităm de emoții și partea de discurs de la miri de acasă nu era un monolog obosit plin de clișee ci o interacțiune foarte reușită atât cu nuntașii cât și cu noi. Putem zice, fără să ne temem că greșim, că Ionuț a fost cea mai bună alegere pe care o puteam face în materie de MC. DJ l-am avut pe Ovi și îi mulțumim că ne-a ținut nuntașii pe ring până când noi am zis GATA! că eram epuizați. Lumea a dansat, s-a distrat, a cântat. A fost o petrecere minunată, evident antrenată constant de latura de showman a lui Ionuț. Invitații au fost foarte mulțumiți și am fost lăudați pentru organizare și pentru petrecere, dar meritul nostru este doar că am ales Mix Mobile. Restul e mulțumită lor.

Andreea Rusu

Sunt unul dintre clienții mulțumiți de munca prestată de echipa celor de la Mixmobile Deejay. În primul rând, datorită lor la nunta noastră muzica a fost de calitate și a contribuit la o atmosferă deosebită, plină de distracție și voie bună. În al doilea rând, colaborarea cu ei a fost bună, oferind servicii de calitate pe nivelul asteptărilor noastre. În concluzie, îi recomand și altor persoanecare vor să aibă o nuntă minunată !

Octavia C.

Hmmm…. ce nuntă frumoasă a ieșit!!!!!….și acum îmi revin fragmente din acea zi minunată care parcă nu vroiam să se mai termine niciodată!!!

Muzica a fost extraordinară, pe gustul tuturor și a ținut în picioare invitații până la miezul nopții….nu am fi plecat nici atunci :)

Atmosfera a fost antrenată de MC-ul plin de energie care a venit cu “noi tendințe în ale dansului și în ale ritmului” :) făcând ringul de dans să fie neîncăpător.

“Aș alege oricând aceeași echipă de profesioniști pentru a da acea culoare specifică fiecărui eveniment important din viața noastră !”

Ramona și Ciprian

Nunta noastră a reprezentat pentru noi cel mai tare chef la care am participat vreodată. Aprecierile pentru nuntă au venit, în timpul petrecerii și după, din partea tuturor invitațiilor noștri care ne-au spus cât de bine s-au simțit și ce atmosferă plăcută ați creat. Petrecerea a fost memorabilă ! :) Și acest lucru se datorează în primul rând profesionalismului vostru și pasiunii cu care vă faceți meseria! Vă mulțumim mult pentru tot! Sunteți cei mai tari!! Am fost extrem de mulțumiți de voi.

Mihai și Maria

Oameni profesioniști, deschiși și cu bun simț! Au avut o contribuție foarte importantă la impresiile exclusiv pozitive de nuntași la finalul evenimentului nostru.

Muzica a fost excelentă și pe placul tuturor. Mulțumim Cătălin Barabaș, nu puteam alege un DJ mai bun!

Florin și Oana Cernatescu

A fost o adevărată plăcere să colaborăm cu exhipa MixMobileDj. Suntem extrem de mulțumiți de munca voastră și vă recomand cu mare drag oricui. Felicitări pentru profesionalism și abia aștept următorul eveniment la care veți fi și voi prezenți

Baftă multă!

Adina Fiurdean

V-am ales cu cea mai mare încredere că nunta noastră va ieși așa cum ne imaginam și așa a și fost.

Sunteți extraordinari și vă mulțumim, a ieșit o nuntă de neuitat și pentru noi și pentru invitați care la mult timp după eveniment spuneau cât de bine s-au simțit.

Ovidiu și Diana Lacan

Mix Mobile Dj a fost cea mai bună alegere pe care am putut s-o am în materie de nunți. Atât MC Ionuț Florea cât și DJ Rosu Barna au fost 100% profesioniști din prima până în ultima secundă. Recomand Mix Mobile Dj cu plăcere și cu mare încredere tuturor tinerilor ce urmează a avea cel mai important eveniment din viața lor. Nu vă lăsați pe mâna unor amatori, alegeți Mix Mobile Dj! Alegeți profesioniști!

Vlad

Vă mulțumim pentru eveniment, a fost gestionat cu profesionalism de DJ Rosso Bruno, totul a fost la superlativ !

Belean Mircea și Mihaela

O echipă creativă…profesionistă și în același timp prietenoasă. Am fost extrem de mulțumiți de voi.

Nu puteam să ne lasăm pe mâna cuiva mai bun pentru ziua noastră specială!

Vă vom rămâne mereu recunoscători pentru atmosfera deosebită creată și cu siguranță vă vom recomanda tuturor!

Lasita Loredana

Mulțumim echipei Mix Mobile Dj și în special Dj-ului Cătălin Barabas pt că am avut o nuntă minunată, melodii frumoase și distracție la maximmm. Țineți-o tot așa.

Mircea (în calitate de naș)

Cu toată sinceritatea, sunteți foarte buni… îmi doresc să văd revăd într-un show…

Laura și Darius

Chiar dacă au trecut aproape 6 luni de la nunta noastră…SSUPER SUPERRRRR! Datorită vouă am avut o nuntă-party de nota 10: muzică, atmosferă…Noi(Darius și Laura) și alți 160 de invitați am dansat până la refuz…Mulțumim din suflet pentru cea mai frumoasă zi: 20 septembrie.

Alex și Mădălina

În primul rând vreau să vă mulțumesc că ați participat ACTIV la nunta noastră. Mi-am dorit energie pe ring, muzică bună si oameni frumoși exact asta am avut alături de voi.

Am să vă recomand din toată inima celor care vor o petrecere reușită și fără griji din punct de vedere muzical.

Energia lui Ionuț și melodiile alese de Romulus nu ne-au lăsat să stăm jos…petrecerea noastră a fost minunată și toți ne vom aminti cu drag de voi.

Sper să ne mai vedem!

Raluca

Am avut o nuntă “dansantă” datorită vouă. Toți invitații au “reclamat” la finalul nunții că nu au avut timp să mănânce și să bea, și că pleacă acasă cu dureri de picioare pentru că nu s-au putut abține să nu danseze. Dans, atmosferă și foarte important, voi țineți cont de dorințele celor care vă contractează. Cu siguranță am să vă contactez și pentru evenimente viitoare.

Moldovan Mihai

Dacă ar fi să aleg din nou DJ-ul pentru nunta mea, aș alege același Bruno Rosso de la Mix Mobile DJ! totul s-a întamplat exact așa cum am discutat, iar rezultatele au fost peste așteptări.
Vă caut si la nunta de aur! :)

Bianca si Nelu Dascal

Calitate, profesionalism, garanții unui eveniment superreușit

Victor şi Ioana

Voi, MixMobileDJ, cu echipa formată din Ionuţ şi Ovidiu, aţi fost alegerea perfectă.Oamenii potriviţi la locul potrivit.. e puţin impropriu. Aţi fost perfecţi, şi chiardacă ştiţi asta, v-o mai zic o dată :)/p>

Calitate, profesionalism, energie, dinamism, toate momentele la timpul lor, un time-management perfect. Totul a fost planificat, nu am întârziat nicăieri, toate momentele s-au desfăşuratcă la carte de dimineaţă până seara târziu! Vă mulţumim din suflet că aţi fost alături de noi, în cadrul acestui eveniment. MC Ionuţ Florea şi DJ Ovidiu Vaidean au ţinut lumea în priză non stop, ringul de dans plin, muzică super, momentele delicioase, fun, pline de energie.ARGF Toţi care au participat ne-au transmis că sunteţi o echipa foarte valoroasă, şi că petrecerea a fost un success total! A fost o petrecere în cinstea unirii noastre aşa cum vroiam, şi încă cu multe înplus. S-a dansat, s-a cântat,a fost o zonă şi un timp plin de bucurie, energie, voie bună şi fericirea noastră a fost cu atât mai mare.

La final toţi eram fără energie, însă atât de plini de viaţă. Este un sentiment …
v-aş dori să îl cunoaşteţi, cei care nu aţi avut încă ocazia. E .. WOW
Recomand din suflet MixMobileDJ pentru orice pereche care vrea să se simtă
extraordinar!

Alin şi Raluca

Am avut o nuntă spectaculoasă datorită echipei MixMobileDj. Cei mai tari susţinători ai distracţiei.

Vă mulţumim încă o dată!

Manuela şi Adrian

Nu ştiu dacă avem suficiente cuvinte să arătăm cât de mulţumiţi suntem! Sper să putem ne distrăm cel puţin la fel de bine şi peste 25-50 de ani! O atitudine extrem de profesionistă ! A fost o nuntă care ne-am fi dorit să nu se mai termine!

Romulus Axinte, un om de nota 10, profesionist desăvârşit fără îndoială, Rosso Bruno, un Dj de zile mari, dacă era o nuntă de 3 zile şi 3 nopţi, am fi dansat în continuu! Muzică a fost extraordinară!

Şi nu în ultimul rând MC Titus Ilovan : Omul zilei! Fără discuţie, un om fără de care nunta nu ar fi fost posibilă ! Mii de mulţumiri

Mix Mobile Dj ! Cu siguranţă ne vom mai vedea şi la alte evenimente !

Marius şi Loredana

Mixmobile Dj, sunteţi o echipa şi nişte oameni extraordinari! Mulţumim din suflet pentru că ne-aţi făcut ziua de neuitat, aţi reuşit să creaţi o atmosfera de vis! Muzica a fost de calitate şi asta s-a văzut pe ringul de dans, care a fost mereu plin! Iar despre MC Titus Ilovan, pot să spun că e 100% profesionist, iar asta împreună cu energia şi entuziasmul de care a dat dovadă, a contribuit la crearea unui eveniment memorabil! Va rămânem recunoscători şi va recomandăm cu tot dragul!

You’re the best!

Sorin şi Claudia

Cele mai mari emoţii legate de nuntă noastră au fost pe partea muzicală. Romulus Axinte m-a impresionat prin atenţia şi profesionalismul de care a dat dovată încădinainte de eveniment, când am început să stabilim toate detaliile necesare, de lagenuri muzicale în funcţie de invitaţi până la sonorizare, lumini, etc.

Evenimentul a ieşit excepţional, în mare parte datorită gusturilor muzicale foarte bune şi a talentului lui DJ Romulus şi ale colegului său DJ Rosso Bruno. O importantă contribuţie a avut-o şi MC Cristian Crăciun, împreună făcând o echipa de notă zece! Când aproape toate scaunele sunt goale şi pe ringul de dans sunt 3 generaţii de invitaţi ce dansează împreună ştii că ai făcut alegerea potrivită :)

Le mulţumesc încă o dată pentru ajutor, sunt convins că fără ei nu ar fi ieşit aşa de bine nunta. Îi recomand oricui îşi doreşte muzică de calitate şi o colaborare profesionistă.

Raluca şi Daniel

Deci…noi ştiam că o să fie suuuper distracţie odată ce i-am ales pe Ovi ca Dj şi Mc Ionuţ Florea,la orice nuntă am dat de acest duo criminal a ieşit fum din tălpile noastre de la atâta dans. Mulţumim că aţi contribuit ca ziua noastră să fie una de neuitat :)

Alexandra şi Jonathan

V-am ales cu toată încrederea şi deja după primele discuţii cu DJ Romulus Axinte şi MC Cristian Crăciun, am ştiut că suntem pe mâini bune. Oameni deschişi, amabili şi profesionişti! S-a văzut experienţă lor din felul în care au ştiut să observe şi să se adapteze stilului nostru şi al invitaţilor. Avem numai cuvinte de laudă şi suntem convinşi că întreagă echipă se ridică la nivelul lui Romi şi Cristi!
Vă mulţumim mult!

Cristina şi Horatiu Muresan

Frumosul nostru eveniment ne-a dat ocazia să întâlnim o persoană minunată în postura de MC. S-a demonstrat a fi persoană potrivită la locul potrivit întrucât a reuşit cu succes să îmbine elementele obligatorii unei nunţi cu aspecte moderne, antrenante şicare au făcut o atmosfera deosebită. Titus, prin prestaţia sa a stârnit interesul de a fi contactat şi de alte persoane dintre cele invitate. Îi mulţumim şi îl recomandăm cu căldură!

Cosmin şi Andreea

O echipa de excepţie alături de care totul a decurs perfect. A fost una dintre cele mai reuşite petreceri, iar Titus alături de Ovidiu au fost cea mai bună alegere pe care o puteam face şi cu această ocazie dorim să le mulţumim! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi şi ne bucurăm că v-am cunoscut. Vă vom recomanda cu tot dragul, deoarece de abia după ce l-am cunoscut pe Titus am înţeles ce înseamnă un MC profesionist nu doar o titulatură.

Aurel şi Gabriela Popîrțac

Diferența între o petrecere calificabilă de haosul circumstanțelor și o petrecere
EXCELENTĂ orice ar fi, o fac acești domni.

Profesionalism de la început până la sfârșit, atenție la orice detaliu! La capitolul
planificare, o intâlnire, câteva telefoane și două mail-uri au fost de ajuns pentru
ca noi să fim mai mult decât încântați de muzica și ambianța de la nunta noastră, și asta în condițiile în care suferim acut de melomanie :-), iar pentru petrecere și de la ceata de petrecăreți in sine, am primit un feedback mai mult decât pozitiv, fiind (supra)satisfăcute absolut toate gusturile.

Coloaborarea între un DJ și un MC cu superputeri :-), ni se pare un concept grozav care a creat senzații tari și multe momente “imortalizabile”.

Va mulțumim enorm, am trăit sublim, exploziv și nu în ultimul rând emoționant
momentul nunții noastre alături de voi!

Florin şi Ioana Bardoşi

Totul a început acum un an, când după o super distracţie, nunta s-a terminat în aplauzele invitaţilor şi ale nostre la adresa DJ-ului, Rosso Bruno.

La următoarea nuntă l-am cunoscut pe MC Ionuţ Florea .. Super tare. Distracţia a fost din nou asigurată de Rosso Bruno ceea ce ne-a făcut să ne decidem asupra lor şi ne bucurăm de alegerea făcută. La stabilirea detaliilor Rosso Bruno şi Ionuţ au fost profesionişti recomandându-ne piese, momente, surprize mult mai bune decât aveam în minte. Cool .. ce să zic :)

Nunta a fost aşa cum ne-am dorit noi, diferită faţă de altele.

Cu profesionalism, DJ Rosso Bruno a încântat şi mulţumit prin muzica oferită invitaţii de toate vârstele, un lucru greu de realizat după părerea noastră. MC Ionuţ a întreţinut atmosfera şi s-a asigurat că totul decurge conform planului. Am fost liniştiţi deoarece ştiam că suntem pe mâini bune,de dimineaţă până seară. A fost foarte frumos, lucru spus de multă lume, şi vă mulţumim pentru asta. Ne bucurăm că am ales Mix Mobile DJ, ne bucurăm că v-am cunoscut şi sperăm să va revedem şi să petrecem la fel de bine şi la alte nunţi sau petreceri. Have fun în continuare şi fiţi voi!

Cristina şi Alex

L-am cunoscut pe Cristi Crăciun acum vreo 3 ani la o nuntă şi de atunci am ştiut căvreu să fie el MC şi la nunta mea. Am avut o nuntă de neuitat şi le datorăm mii demulţumiri lui Cristian Crăciun şi Cătălin Barabas! Au ştiut să întreţină atmosfera
şi să facă o treabă excelentă! Ringul a fost plin de la început până la sfârşitul
nunţii. Îi recoamnd cu drag pe amândoi deoarece sunt cu adevărat profesionişti!

Răzvan şi Adina

O echipa superbă pt. nunţi…Ovidiu Vaidean şi Ionuţ Florea!!!

Mulţumim pt profesionalismul de care aţi dat dovadă(chiar şi pe o zi caniculară),pt. tot ce aţi făcut pt noi,şi v-aşi recomandă oricărui eveniment!!!!Totul a fost aşa cum ne-am dorit!!!!Va mulţumim mult!!!!Stoica Răzvan şi Adina

Piri şi Zsombi

Trăind în Florida, am organizat evenimentul online, inclusiv partea de muzică,
ajungând la Mix Mobile DJ printr-o recomandare. Emoţiile au fost imense, ştiind că muzica e unul din elementele critice de care depinde reuşită evenimentului. Emoţiile au durat până ne-am întâlnit personal cu Romulus Axinte şi cei doi DJ, Thomas şi Arpi. Nivelul de profesionalism oferit poate concura cu cel oferit în SUA, prin modul în care au ajuns să se familiarizeze cu genurile muzicale iubite şi neiubite de noi, precum şi diversitatea şi vârstă invitaţiilor noştri. În ziua nunţii Thomas şi Arpi nu au dezamăgit, atmosfera a fost excelenţă, distracţie, voie bună! Vă mulţumim din suflet, şi sperăm să ne vedem la următoarele evenimente din viaţă noastră :) Recomandăm Mix Mobile DJ pt. profesionalism, seriozitate şi organizare!

Hogea Timur

Echipa tânăra, isteaţă, cu simţul umorului, foarte profesionişti, prieteni ulterior

Bianca Satu Mare

Mulţumim pentru prestaţia voastră, a fost o nuntă superbă datorită atmosferei create de către voi!

Va mulţumim frumos Romulus şi Vlad! A fost superbă muzică, exact aşa cum ne-am dorit şi dacă am mai face o dată nuntă tot la voi am apela! Mulţumim! :)

Muntean Alexandra şi Jeno

Pentru noi, voi Mix Mobile DJ nu reprezentaţi doar o echipa de profesionişti… ci sunteţi mai degrabă prieteni, oameni dragi nouă. Împreună am reuşit să transformăm un eveniment deosebit într-un moment de neuitat. E adevărat, am avut şi mici incidente tragico-comice ( vezi: Nuntă în Ardeal/Romanian wedding jump) care nu au depins de noi.. însă aşa cum ne-aţi sfătuit de la început (MC Ionuţ şi DJ Rosso Bruno) important a fost să trecem peste toate.. bineînţeles cu zâmbetul pe buze. Nu ne-am făcut griji nici măcar o secundă. De ce? Ei bine, încă de la primele ore ale dimineţii şi până la sfârşitul nunţii ne-am bazat pe voi, aşa că totul a mers strună.

Pentru noi, Alexandra şi Jeno a fost o zi de neuitat!

Va mulţumim că aţi fost alături de noi şi va recomandăm cu drag

Călin şi Emilia

Primul meu gând, după nuntă, “mai vreau şi săptămâna viitoare”!

Sunteţi o echipa minunată, Titus a întreţinut atmosfera cum nu cred că se putea mai bn, a fost atent la detalii şi ne-a ajutat să trecem uşor şi fără stres peste momente gen: “adu’mi un scaun, că se simte rău naşa, sau vezi că sa întrerupt curenul în restaurant!” Am avut o nuntă frumoasă, asta şi datorită vouă, iar invitaţii au avut numai cuvinte de laudă la adresa voastră!

Vă mulţumim încă o dată, şi aşteptăm următoarea petrecere!

Mălina şi Silviu

Dacă ar fii să organizăm un eveniment de o asemenea anvergură cum a fost nuntă noastră, primii pe care îi vom rezerva vor fii definitiv Cristi Crăciun (MC) şi Romulus Axinte (DJ). Dragilor, aţi făcut un super job, aţi dat dovadă de mult bun-simt şi mult profesionalism.

Vă mulţumim încă o dată pentru că aţi fost alături de noi!

 

Lasa un feedback


?